Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond Geïnteresseerde Gastgezinnen Almelo

16 juni @ 19:00 - 21:00

Op 16 juni organiseren we weer een informatieavond voor geïnteresseerde gastgezinnen. Op dit moment hebben we ruim 230 Oekraïners (of andere vluchtelingen voor de oorlog in Oekraïne) opgevangen bij ongeveer 90 gastgezinnen. Wij hebben een database van meer dan 200 geïnteresseerde gastgezinnen. Je zou dus denken dat er ruim voldoende is voor de komende tijd. Echter, een familie van 5 kan niet bij een gastgezin die maar ruimte heeft voor een moeder en dochter. Andersom proberen wij ook te vermijden dat we een klein gezin of alleenreizend persoon in een gastgezin met ruimte voor een grotere groep plaatsen. Daarom is het vaak toch nog puzzelen om een passende plek te vinden.
Om nog meer mensen te kunnen helpen, organiseren wij weer een informatieavond komende donderdag 16 juni in Almelo. De inloop is vanaf 18.30 ongeveer en de presentatie begint om 19.00. De locatie is in de bibliotheek Almelo, het adres is Het Baken 3.

Voor geïnteresseerden die nog nooit naar een informatieavond zijn geweest

Stichting NuTwente stelt het bezoeken van een informatiebijeenkomst zeer op prijs. Dit is namelijk het moment om alle informatie te krijgen en vragen te stellen. U kunt na de informatiebijeenkomst beslissen of u nog steeds geïnteresseerd bent.

Voor gastgezinnen

Wij willen graag ook het verhaal horen van een gastgezin op deze informatieavond. Heeft u deze avond tijd en bent u bereid om in ongeveer 5 minuten over uw ervaringen als gastgezin te praten? Laat het mij weten door deze email te beantwoorden.

Voor mensen die nog wachten op een matching met gasten, maar wel een kennismakingsgesprek hebben gehad

U bent natuurlijk van harte welkom op deze informatieavond. De meesten van u zullen al bij een informatiebijeenkomst zijn geweest en ook al mailtjes van ons ontvangen. Dan bent u ook al redelijk op de hoogte. Als u nog vragen heeft of ons nog een keer persoonlijk wilt zien, kunt u natuurlijk 16 juni langskomen.

Wij stellen het heel erg op prijs als u in uw omgeving ook kijkt of er nog mensen geïnteresseerd zijn om gastgezin te worden. Spread the word! Iedereen kan vrijblijvend langskomen.

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

Bibliotheek Almelo
Het Baken 3
Almelo, Overijssel 7607 AA Nederland
+ Google Maps